Kérjen AJÁNLATOT!   

  Foglaljon előre! 

Teide Nemzeti Park autós túra - foglaljon előre!

Teide Nemzeti Park

Teide Nemzeti Park

A Teide Nemzeti Park a Kanári-szigetekhez tartozó, gyönyörű Tenerifén található. Nevét a Teide vulkánról, Spanyolország legmagasabb csúcsáról kapta.

A Teide Nemzeti Park óriási területű, mintegy 190 km2, a táj pedig elképesztően sokszínű, a Park az UNESCO Világörökség része.

A vulkáni területet különleges, maradandóan megváltoztatott geológiai formációk és sokszínű növényvilág jellemzi. Barlangokban, lávafolyásokban, kráterekben gyönyörködhetünk, a tájat pedig a Teide vulkán uralja.

A Teide vulkánon kanyargó úton felfelé haladva érezhetően hűl a levegő, a táj is percek alatt változik, s ahogy a növényzet teljesen elfogy, holdbéli táj tárul a szemünk elé. Azonban van itt bőven látnivaló!

Elképesztő sziklaformák meredeznek az ég felé (Roques Cinchado), különleges látvány a Minas de San Jose habkővel borított felszíne. A régi kráter maradványa, mint valami gigantikus tál, terül elénk a vulkán oldalában található kilátó pontokról (Boca de Tauce) és természetesen egész Tenerifét megcsodálhatjuk innen.

A csúcs, a Pico del Teide 3718 m magas és rendkívül népszerű célpont minden ide látogató turistának. Egy bizonyos magasságig zárt kabinos felvonóval is el lehet jutni, ahonnan kb. még 10-15 perc alatt lehet feltúrázni a csúcsra. A Teide megmászása kimerítő, embert próbáló túra, gyakorlatra és kiváló erőnlétre van szükség. Kb. 6-7 óra alatt juthatunk fel a felvonó aljából a Pico del Teide-re. Ha a napfelkeltét szeretnénk megcsodálni innen, megalhatunk a menedékházban is, ahonnan még sötétben, a csillagos égboltban gyönyörködve érhetjük el a csúcsot kb. 30-40 perc alatt.

Autóbérlés Tenerife, Kanári-szigetek

Ha több látnivalót és még több strandot szeretne felfedezni Tenerife szigetén, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett döntenie.

A Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye, átvétel és leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot Tenerife üdülőhelyein.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 700 megbízható autókölcsönző kínálatából.

Látogasson el a Kanári-szigetekre, és fedezzen fel minél több látnivalót bérelt autóval.

További átvételi helyszínek:

🟢 autóbérlés Gran Canaria repülőtér 🟢 autóbérlés Lanzarote repülőtér 🟢 autóbérlés Valencia repülőtér

Prev Post