Kérjen AJÁNLATOT!   

  Foglaljon előre! 

Autóbérlés Toronto repülőtér - foglaljon előre!

autóbérlés Toronto repülőtér

Toronto repülőtér

Toronto repülőtér (YYZ), teljes nevén Toronto Pearson repülőtér Kanada legforgalmasabb reptere, évente 40 millió utast fogad. A városközponttól kb. 32 km távolságra fekszik, ahova körülbelül 20-25 perc alatt lehet bejutni.

Toronto repülőtér érdekessége, hogy állandó kiállítást is meg lehet nézni, illetve egy külön kártyát készítettek a kommunikációs nehézségekkel élők számára (autisták, némák).

Toronto az Ontario-tó partján, Kanada keleti részén fekszik, az elővárosokkal együtt közel 3 millió ember otthona. A kanadai nagyváros színes, multikulturális, mivel lakói 100 nemzet közül kerülnek ki, köztük magyarok is. Kanadába emigrált egyébként Máté Gábor orvos, pszichoterapeuta is. Torontóban rengeteg a kulturális rendezvény, múzeumok, parkok, és szabadtéri színház is helyet kapott. Történelmi látnivalók és égig érő üvegtornyok egyaránt tarkítják a városképet.

Toronto egyébként Kanada legnagyobb angol nyelvű városa és rendre bekerül a világ legélhetőbb nagyvárosai közé.

Toronto tömegközlekedése kiváló, az autóbérlés és a parkolás rendkívül drága. Azonban aki meg akarja nézni a Niagara-vízesést, jobban jár, ha erre az alkalomra bérel autót, így nem kell folyton az időt lesnie, hogy elérje a buszt.

Toronto látnivalói:

🟢 CN torony, Toronto szimbóluma, ahol a kilátáson megcsodálásán túl a 352 méter magasan lévő fine dining étterembe pazar lakomát is elkölthetsz, sőt, akár függőlegesen sétálhatsz az épület oldalán drótkötélen lógva (=edgewalk)
🟢 Ripley’s Aquarium – legnépszerűbb családi program
🟢 Múzeumok: Royal Ontario Museum (természeti történeti, kulturális), Art Gallery of Ontario, Észak-Amerika legnagyobb művészeti kiállítása, Ontario Science Centre, ami 10 km-re van a városközponttól és a gyerekek, felnőttek egyaránt imádják
🟢 Entertainment District, ahol a szórakozás garantált
🟢 Casa Loma történelmi jelentőségű vára
🟢 St. Lawrence Market, őstermelő piac, ahol helyi finomságokat kóstolhatsz meg
🟢 Kensington Market multikulti piac, ahol a világ szinte minden nemzetének ételeit megkóstolhatod
🟢 Flatiron building azaz a Vasalóház, ami egy unikális látnivaló Torontóban
🟢 Distillery District, ahol butikok, a galériák és a kiállítások sokasága vár
🟢 High Park, erdő a nagyvárosban
🟢 Graffiti Alley, ahol művészi szintre emelt graffitiket csodálhatsz meg a falakon
🟢 Nathan Phillips Square és a Toronto felirat, avagy a városháza, ami előtt egy kedves kis tavat is létrehoztak

Torontón kívüli látnivalók

🟢 Niagara-vízesés – bár 120 km-re található Torontótól, ezt az ikonikus és lenyűgöző természeti szépséget mindenképpen nézd meg! Autóval kb. 1 óra 15 perc alatt juthatsz ide. Egyesek szerint a kanadai oldalról sokkal szebb a vízesés, ráadásul jobban látható + TIPP: ha megszállsz Niagara Falls városában, megcsodálhatod az éjszaka kivilágított vízesést, ami egy életre szóló, egyedülálló élmény
🟢 Toronto-szigetek, amik az az Ontario-tavon sorakoznak, itt elsősorban a sportolásé a főszerep, komppal juthatsz át

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben.

Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Toronto repülőtér autóbérlés egyszerűen. Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül!

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

autóbérlés Kanada

További átvételi helyszínek:

🟢 autóbérlés Miami repülőtér 🟢 autóbérlés Fort Lauderdale repülőtér 🟢 autóbérlés Los Angeles repülőtér 🟢 autóbérlés Orlando repülőtér