Kérjen AJÁNLATOT!   

  Foglaljon előre! 

Autóbérlés Olbia repülőtér - foglaljon előre!

autóbérlés Olbia repülőtér

Olbia repülőtér

Olbia repülőtér, vagy teljes nevén Olbia Costa Smeralda az Olaszországhoz tartozó Szardínia-szigetének légi kikötője, csupán néhány kilométer távolságra található Olbia városától, bérelt autóval 5-10 perc alatt érhetünk a központba.

A Discover Cars egyszerű kereséssel segít megtalálni a legkeresettebb autóbérlési ajánlatokat a Olbia repülőtéren.

Olbia repülőtér a Tirrén-tenger partján fekvő Olbia városka türkiz vizű strandjáról, a Costa Smeralnáról kapta a nevét. A Smaragdpart álomba illő, gyönyörű, homokos fövenye Szardínia legnépszerűbb strandja, még hollywoodi sztárok is megfordultak ki.

És nem az egyetlen, ugyanis aki képeslapra illő nyaralási helyszínre vágyik, de a pénztárcája nem enged meg egy karib-tengeri utat, az utazzon Szardíniára! Ugyanis minden kétséget kizáróan Szardínia szigetén fekszenek Európa legcsodálatosabb strandjai. Ráadásul a partokat igazán ki lehet élvezni, mivel nem épültek szállodák a fövenyre.

Érdemes a sziget más részeit, strandjait, tengeri barlangjait is felfedezni! Erre a legjobb választás az autóbérlés, mivel a tömegközlekedés és a taxizás is bonyodalmas lehet.

A Discover Cars lehetőséget kínál arra, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő kölcsönözhető autót Olbia reptéren. A keresés során a foglalási rendszer ellenőrzi a nemzetközi és a helyi autókölcsönzők árait, ezért nem szükséges minden weboldalt külön lekérdeznie, hogy a legkedvezőbb autóbérlési ajánlatot megkapja, itt olyan autót bérelhet, amely megfelel az Ön elképzeléseinek.

Bár a sziget relatíve nagy, az északi csücsökből a délibe kb. 3 óra alatt juthatunk el. Mivel Szardínia nem éppen egy pénztárcabarát hely, érdemes elő vagy utószezonban érkezni, ekkor a szállásárak is jóval alacsonyabbak.

Foglaljon autót most, Olbia repülőtéri autóbérlés egyszerűen. Keressen, hasonlítsa össze és spóroljon akár 70%-ot! Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül!

A kereső összehasonlítja a legnagyobb autókölcsönző cégek: Hertz, Avis, Sixt, National, Easycar, Budget, Thrifty, Europcar és a helyi autókölcsönzők különböző ajánlatait.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Autó kínálat

További átvételi helyszínek:

🟢 autóbérlés Alghero repülőtér 🟢 autóbérlés Cagliari repülőtér 🟢 autóbérlés Szardínia repülőtér 🟢 autóbérlés Palermo repülőtér 🟢 autóbérlés Catania repülőtér