Kérjen AJÁNLATOT!   

  Foglaljon előre! 

Autóbérlés Taormina, Szicília - foglaljon előre!

autóbérlés Taormina

Taormina, Szicília

Taormina egy kis festői város Szicília keleti partján, amely a világ minden tájáról vonzza a látogatókat. A település a Jón-tengerre néz, és lélegzetelállító kilátást nyújt az Etna vulkánra. Taormina gazdag történelmével és természeti szépségeivel büszkélkedhet, hiszen már az ókori görögök is felfedezték vonzerejét.

A város egyik legismertebb látványossága a görög színház (Teatro Greco), amely a Kr. e. 3. századból származik. Ez az építmény nemcsak történelmi jelentőségű, hanem fantasztikus panorámát kínál a tengerre és az Etnára. Ma is gyakran tartanak itt előadásokat és fesztiválokat, amelyek felejthetetlen kulturális élményt nyújtanak a látogatóknak.

Taormina bájos utcái, óvárosa és elegáns villái a 19. századtól kezdve váltak a nemzetközi elit kedvenc üdülőhelyévé. Ma is megőrizte luxus hangulatát, amit az exkluzív üzletek, éttermek és szállodák is tükröznek. A város történelmi központja tele van macskaköves utcákkal, ahol sétálva számos kis üzlet, kávézó és étterem kínál autentikus szicíliai élményt.

Taormina partjainál található az Isola Bella, egy apró sziget, amely híres strandjáról és kristálytiszta vizéről. A természet szerelmesei számára a közeli Etna vulkán is kiváló túrázási lehetőségeket nyújt.

Taormina a kultúra, a történelem és a természeti szépségek tökéletes egyvelege, amely egész évben ideális úti cél.

Autóbérlés Taormina

Ha több látnivalót és még több strandot szeretne felfedezni Olaszországban, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett döntenie.

A Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye, átvétel és leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot Taorminában.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 700 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek a környéken:

🟢 autóbérlés Catania repülőtér
🟢 autóbérlés Palermo repülőtér
🟢 autóbérlés Mondello
🟢 Templomok-völgye